Actualitat
19 d’octubre de 2023

La Mancomunitat de l'Horta Sud participa en la Setmana Europea de les Ciutats i Regions a Brussel·les

Una part de la Mancomunitat de l'Horta Sud ha participat en la celebració de la Setmana Europea de les Regions i Ciutats celebrada a Brussel·les. L'entitat supramunicipal ha participat en diferents fòrums, xarrades i intercanvis de propostes municipals amb persones expertes de diferents parts d'Europa.

Entre les activitats més destacades durant el viatge a Brussel·les, hi ha una trobada amb diverses persones responsables de les diputacions que són membres de Partenalia, entitat de la qual forma part la Mancomunitat de l'Horta Sud. Durant aquest intercanvi d'experiències es van compartir bones pràctiques municipals, entre les quals destaquen les d'inserció d'ocupació, entre d’altres.

Bartolomé Nofuentes, president de la Comissió d'Assumptes Europeus de la Mancomunitat de l'Horta Sud i Rubén Molina, portaveu del Partit Popular en la mateixa entitat, han sigut els representants polítics d'aquesta expedició en la qual també ha viatjat personal tècnic de la Mancomunitat. A més, fins a Brussel·les també s'ha desplaçat Juan Ramón Adsuara, alcalde d'Alfafar i diputat de Fons Europeus en la Diputació de València.

“És important estar present en aquest tipus de celebracions europees per a aprendre i intercanviar experiències respecte a les nostres perspectives municipals”, ha declarat Bartolomé Nofuentes, qui també ha afegit: “la Mancomunitat de l'Horta Sud està sent pionera en el desenvolupament dels projectes europeus i hi continuarem treballant a fi de captar la major part dels fons europeus possibles per als nostres municipis”.