Actualitat
7 de juny de 2022

La Mancomunitat de l'Horta Sud organitza un curs de formació sobre la normativa de parcs infantils per a tècnics municipals

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha organitzat un curs sobre l'actualització de normatives de seguretat dels parcs infantils i zones d'entrenament i esport. A la formació han acudit 26 tècnics municipals de 17 localitats que formen la Mancomunitat de l'Horta Sud.

La formació, impartida per l'empresa especialitzada en matèria de seguretat Asos XXI, té una durada de 10 hores que es dividiran en dues sessions entre hui i demà i comptarà amb la visita a algun parc infantil per a analitzar sobre el terreny les mesures de seguretat més importants.

El curs està dirigit a regidors, personal tècnic municipal com arquitectes, enginyers, personal de contractació, responsables de departaments o persones relacionades amb la instal·lació i els manteniments d'àrees infantils, d'entrenament i esport d'accés lliure.

Les jornades pararan atenció en els requisits més importants que les normes i documents arrepleguen amb la finalitat de garantir la seguretat i accessibilitat d'aquestes àrees.

"Des de la Mancomunitat el nostre objectiu és el d'ajudar els ajuntaments per a poder treballar projectes en conjunt abaratint costos gràcies a mancomunar serveis com és el cas d'esta formació", ha explicat el president de la Mancomunitat, José Francisco Cabanes. A més, el president de l'entitat comarcal ha anunciat que la Mancomunitat "seguirà en la línia d'oferir formació als tècnics municipals en totes aquelles matèries que els ajuntaments demanen".