Actualitat
9 de febrer de 2015

La Mancomunitat de l'Horta Sud organitza la Trobada pel Desenvolupament de la Comarca, una cita amb el progrés i l'emprendiment per a la dinamització i millora econòmica del territori

L'esdeveniment del pròxim 25 de febrer acostarà les noves tendències empresarials, formatives, turístiques i agrícoles als veïns de l'horta sud per a contribuir així a la millora econòmica de la comarca.

Tota la informació sobre el programa, ponents, activitats i inscripcions es troba en www.mancohortasud.es/encuentro

Dimecres 25 de febrer, l'Edifici Metre de Torrent acollirà la Trobada pel Desenvolupament de la Comarca, organitzat per la Mancomunitat de l'Horta Sud, junt amb l'Ajuntament de Torrent.

"Desde la Mancomunitat apostem per la promoció i dinamització econòmica de la nostra comarca, volem continuar millorant l'oferta formativa i amb esta trobada volem respondre a les necessitats actuals dels nostres municipis i dels seus veïns, amb fórmules adaptades a l'entorn actual, contribuint a la construcció i desenvolupament del seu present i futur, tenint com a principals objectius el foment de l'ocupació en la comarca, l'emprendiment, la promoció econòmica, turística i agrícola", assegura la presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón.

Al llarg de tot el dia, professionals, desocupats, emprenedors, comerciants, empresaris, agricultors, agents turístics i estudiants sumaran esforços i intercanviaran inquietuds amb un clar objectiu; descobrir fórmules que contribuïsquen a la seua millora econòmica i laboral i, amb ella, al progrés de tota la comarca. Per a això, la Mancomunitat ha dissenyat un complet programa on els assistents podran conéixer les opinions de professionals que estan en contacte directe i continu amb les noves tendències empresarials, formatives, turístiques i agrícoles del moment.

Amalia López, Responsable de Comunicació del Servici Valencià d'Ocupació; Celia Domínguez, formadora i escriptora; Rafa Lupión, periodista emprenedor; Pedro Reig, membre de l'Associació de Jóvens Empresaris de la Comunitat Valenciana; Rosa Molins, representant de l'Agència Valenciana de Turisme; Alberto Alba García, representant de l'Associació Valenciana d'Agricultors; o Koke Bazán, director creatiu de campanyes publicitàries, són alguns dels participants. Tota la informació sobre els ponents que s'han sumat a esta iniciativa, les activitats que tindran lloc al llarg de la jornada, els seus horaris, i com participar en cada una de les sessions, es troba disponible en la web www.mancohortasud.es/encuentro.

La Trobada pel Desenvolupament de la Comarca del pròxim 25 de febrer donarà començament a les 9 del matí, en l'Edifici Metre, Av. al Vedat, 103 de Torrent. La jornada es podrà seguir a través de les xarxes socials, amb l'hashtag: #HortaSudAvanza.