Actualitat
25 de setembre de 2023

La Mancomunitat de l'Horta Sud incorpora cinc joves durant un any mitjançant el programa EMPUJU 2023

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha incorporat cinc joves a la seua plantilla gràcies al programa EMPUJU 2023, que té per objectiu contractar persones desocupades menors de 30 anys en les entitats locals. Les cinc persones contractades treballaran en l'entitat supramunicipal durant un any a jornada completa.

Entre els perfils seleccionats hi ha una persona graduada en Filologia Catalana, una altra en Filologia Anglesa, una altra en Disseny Gràfic i dos persones titulades en Tècnic Superior d'Administració i Finances. Els departaments on exerciran les seues funcions són Pacte Territorial de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Projectes Europeus i Premsa.

Aquestes contractacions suposen una inversió de 141.623,84 €, dels quals 133.147,68 € procedeixen de la subvenció atorgada pel LABORA al programa EMPUJU, que s'emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2021-2027 de la Comunitat Valenciana.

“És un gran plaer comptar amb el talent jove en la Mancomunitat i, d’una banda, poder donar l'oportunitat a aquestes persones de treballar a jornada completa durant un any i, d’altra, que aprenguen el funcionament de les administracions públiques, en aquest cas, de la Mancomunitat”, ha afirmat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud. “Aquest tipus de programa és molt enriquidor tant per a la persona jove que té l'oportunitat, com per als que ja treballem ací, ja que aprenem mútuament dels nostres coneixements”, ha afegit Cabanes.