Actualitat
19 de desembre de 2022

La Mancomunitat de l'Horta Sud forma el personal tècnic dels ajuntaments de la comarca en la sol·licitud i tramitació del Fons Next Generation

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha posat a disposició dels ajuntaments de la comarca una formació dirigida al personal tècnic municipal enfocada a la sol·licitud i tramitació del Fons Next Generation. L’objectiu de l’entitat comarcal és formar el personal tècnic per facilitar l’arribada dels fons de recuperació de l’Horta Sud.

La formació, que va tindre lloc a l’Ajuntament de Quart de Poblet, estava dirigida al personal tècnic dels ajuntaments de la comarca, tant als responsables de projectes europeus com al personal d’altres departaments municipals susceptibles de poder presentar projectes finançables.

L’objectiu del curs impartit per Juan Viesca, director de la consultora especialista en fons europeus Finnova, ha sigut el de solucionar dubtes sobre les noves convocatòries i, sobretot, preparar el personal tècnic en la tramitació de les sol·licituds.

«Moltes vegades, l’arribada del finançament per als nostres projectes s’entrebanca pel desconeixement de com presentar la documentació necessària, en el tràmit; per això, hem plantejat esta formació per resoldre dubtes, aclarir conceptes i que tots els ajuntaments puguen plantejar les seues propostes», ha explicat durant la formació Bartolomé Nofuentes, president de la Comissió de Projectes Europeus de la Mancomunitat de l’Horta Sud.