Actualitat
19 de gener de 2024

La Mancomunitat de l'Horta Sud es reuneix amb l'Autoritat de Transport Metropolità de València

El president de la Mancomunitat de l'Horta Sud i alcalde de Sedaví, Sr. José Cabanes, s'ha reunit en el dia de hui amb la directora gerenta de l'Autoritat de Transport Metropolità de València, Sra. María del Mar Martínez Aparicio, per tractar tots els temes relacionats amb la comarca i la problemàtica amb la interconnexió dels municipis que la integren, tant entre ells com amb València ciutat.

S’hi ha ressaltat la proximitat de la comarca amb la ciutat de València i la necessitat d'una millora en el transport metropolità d’aquesta. A més, el passat 27 de novembre de 2023 va tindre lloc una reunió amb el regidor titular de l'Àrea de Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament de València, Sr. Jesús Carbonell Aguilar, en la qual es va acordar que es reunirien pròximament per continuar avançant amb tot el concernent amb l’EMT.

Finalment, d’ací a poc es publicarà un mapa de línies que les establirà l’ATMV una vegada els contractes estiguen adjudicats, per poder donar servei de transport a més ciutadania