Actualitat
3 de juliol de 2014

La Mancomunitat de l'Horta Sud crea una nova oferta de cursos per a fomentar l'emprenedurisme

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha posat en marxa un nou cicle de cursos per a fomentar l'emprenedurisme entre els ciutadans de la comarca, i que s'unix a les accions d'assessorament individual que concedix la Mancomunitat.


Es tracta d'una iniciativa que pretén racionalitzar la concessió de subvencions de foment de l'ocupació dirigides a emprenedors per a l'any 2014, que concedix la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació.


El total de la subvenció es destinarà a iniciatives per a ajudar a l'establiment del treballador per compte propi, fomentar la primera contractació i compensar l'abonament de les quotes a la Seguretat Social, àmbits en què els emprenedors necessiten un impuls.


Tenint en compte la rellevància d'esta subvenció, la Mancomunitat ha planificat nous cursos per a fomentar l'emprendimiento i facilitar els tràmits a l'hora de crear les societats. En este sentit, dimecres que ve 09 de juliol de 2014, se celebrarà la xarrada informativa "Fomento de l'Ocupació a Emprendedores", en la Seu de la Mancomunitat i la inscripció gratuïta de la qual ja està oberta.


Igualment, el pròxim curs "GPS de l'emprendedor" tindrà lloc a finals de setembre. Serà un curs online semipresencial de gestió de pimes sostenibles.