Actualitat
3 de gener de 2019

La Mancomunitat de l'Horta Sud aprova els pressupostos de 2019

El president Carlos F. Bielsa desitja per al nou exercici ?un any ple de projectes mancomunats?

La Mancomunitat Horta Sud ha celebrat el seu primer plenari de l'any de la millor manera aprovant els seus pressupostos de 2019, que ascendeixen a un total de 2.625.974,09 euros. Noves xifres que suposen un increment de 110.143,93 euros respecte de l'exercici anterior. La votació ha resultat positiva sense vots en contra, i només amb l'abstenció del grup popular.

Uns pressupostos que este 2019 permetran la posada en marxa de les primeres iniciatives de l'esperat Pla Estratègic, que serà presentat este mateix mes de gener al Castell d'Alaquàs.

També en plenari s'ha aprovat l'ordenança reguladora de l'administració electrónica de la Mancomuntiat intermunicipal de l'Horta Sud, així com la col.laboració per a la utilització conjunta de borses de treball temporal constituïdes per la Mancomunitat i l'ajuntament de Mislata.

El president de la institució, Carlos Fernández Bielsa, ha destacat respecte a la creació conjunta de borses d'ocupació que ?l'objectiu és seguir creant concursos per a cobrir necessitats de personal dels ajuntaments i alleugerir procesos', i ha instat els consistoris a proposar ?per marcar prioritats'. De moment la Mancomunitat ja ha posat en marxa dos borses a servici dels ajuntaments, una per a tècnic informàtic i auxiliar. Ara, com a minim, s'engegarà una altra de tècnic/a i una quarta de promotor/a d'Igualtat.

Ja en el torn de precs i preguntes Bielsa ha agraït la col.laboració de la Conselleria d'Educació amb esta Mancomunitat per a la solució, ja en marxa oficialment, de la situació del col.legi La Unión de Torrent, dins dels terminis previstos.

Al mateix temps, hui s'ha aprovat el pressupost del Museu Comarcal de l'Horta Sud ?Josep Ferris March? per al 2019, amb el seu programa d'activitats programades per a tot l'exercici amb la intenció de crear una guia conjunta d'activitat cultral dels museus i sales d'exposició de l'Horta Sud.