Actualitat
14 de juny de 2023

La Mancomunitat de l’Horta Sud proporciona papereres i bancs fabricats amb material reciclat als municipis de la comarca

La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud ha posat a disposició dels vint ajuntaments que la conformen papereres i bancs fabricats a partir de material reciclat. Davant la necessitat exposada dels diferents ajuntaments d’ampliar el mobiliari urbà, o substituir-ne l’antic, l’entitat supramunicipal ha repartit un total de 450 papereres i 450 bancs entre tots els municipis de la comarca.

Les papereres i bancs proporcionats estan finançats pel Pla d’inversions de la Diputació de València, els quals han sigut fabricats totalment amb materials reciclats i són 100 % reciclables, atenent les indicacions dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS). “Considerem important que els materials utilitzats en esta acció siguen reciclats per a treballar pel medi ambient com ho estem fent des de les administracions”, ha afirmat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

“Mancomunar serveis és afavorir a tots els ajuntaments dels nostres municipis, especialment als més menuts”, ha afegit també Cabanes, qui ha declarat que la Mancomunitat “treballa per a facilitar la vida dels ajuntaments i escoltar les seues necessitats, per això hem proporcionat papereres i bancs als municipis, perquè és una necessitat que ens han fet arribar ells”

Les papereres i bancs s’han repartit seguint criteris de població entre tots els municipis de la comarca de l’Horta Sud i s’han ubicat en diferents parcs, carrers i poliesportius. En molts casos, han servit per a substituir el mobiliari antic i desgastat pel pas del temps, les inclemències meteorològiques i els actes vandàlics que, per desgràcia, la majoria dels ajuntaments patixen en este tipus de mobiliari urbà.