Actualitat
29 de gener de 2020

La Mancomunitat de l´Horta Sud posarà en marxa un pla de suport a la transmissió d'empreses.

En col·laboració amb el Ministeri d'indústria, comerç i turisme, l'ens farà d'intermediació en la venda i la compra d'empreses. Una vegada s'obtenen ofertes per a adquirir aqueix negoci, se celebren reunions en la mateixa seu de la Mancomunitat l'Horta Sud per a oferir assessorament tant en temes fiscals, com en l'elaboració de contractes i altres aspectes tècnics. Tot això de manera gratuïta.

Des del servei d'ocupació de la Mancomunitat, es facilita assessorament tècnic especialitzat però des d'una administració pública, la qual cosa concedeix un caràcter neutre a la transmissió. Entre altres aspectes  es  valida la  informació, per a  veure si és factible l'operació de transmissió i si s'ajusta al preu de mercat.

És una manera de donar seguretat tant a aquelles persones que volen vendre el seu negoci com a les que per primera vegada decideixen emprendre i llançar-se a la compra d'una empresa.

D'aqueixa forma la Mancomunitat de l'Horta Sud vol impedir que moltes empreses tanque malgrat que sí que són viables econòmicament, fomentant l'ocupació a la comarca.