Actualitat
20 de desembre de 2022

La Mancomunitat de l’Horta Sud organitza una jornada per a fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització als polígons industrials de la comarca

El president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Jose Francisco Cabanes, i la presidenta de la comissió mixta de l’Acord Territorial per l’Ocupació de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Lorena Silvent, han participat en una jornada informativa per a fomentar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització als polígons industrials de la comarca. La jornada ha comptat amb la presència de representants de les organitzacions empresarials de l’Horta Sud.

A l’esdeveniment han participat Diego Romà, gerent de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL), i Paco Pons, vicepresident del Fòrum Empresarial de l’Horta Sud, que han sigut els encarregats d’informar sobre els beneficis que per a les empreses i el teixit industrial de la comarca té la transformació dels polígons industrials en Entitats de Gestió i Modernització.

«Amb esta transformació, els polígons industrials tenen l’oportunitat de ser més competitius i atractius per a poder atraure noves inversions. Des de la Mancomunitat de l’Horta Sud, seguirem treballant per a generar la sinergia publicoprivada necessària per aconseguir-ho», ha explicat Jose Cabanes, president de la Mancomunitat.

Per la seua part, Lorena Silvent ha recordat els servicis als quals les empreses poden recórrer: «Tenim, a la Mancomunitat, un equip de professionals experts en ocupació i en l’assessorament a empreses que està a disposició del teixit productiu de la comarca», ha comentat.