Actualitat
5 d’octubre de 2023

La Mancomunitat de l’Horta Sud incorpora quatre persones durant un any mitjançant el programa EXPLUS 2023

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha incorporat cinc persones a la plantilla gràcies al programa EXPLUS 2023, que té per objectiu contractar persones desocupades majors de 30 anys en les entitats locals. Les quatre persones contractades treballaran en l'entitat supramunicipal durant un any a jornada completa.

Entre els perfils seleccionats hi ha una persona graduada en Sociologia i una altra en Turisme; i una persona titulada en Tècnic Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa i una altra en Tècnic Superior d'Animació Sociocultural i Turística. Els departaments on exerciran les seues funcions són Pacte Territorial de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Projectes Europeus, Joventut i el de Premsa.

Aquestes contractacions suposen una inversió de 109.423,20 €, dels quals 102.423,80 € procedeixen de la subvenció atorgada pel LABORA al programa EXPLUS, que s'emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2021-2027 de la Comunitat Valenciana.

“Aquest tipus de programes donen una oportunitat doble: a la persona que li ho concedeixen i a l'entitat en la qual desenvolupen el seu treball, ja que les dos parts ens en nodrim mútuament”, ha afirmat José Francisco Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud. “Aquest tipus de programa permet a les persones majors de 30 anys desocupades desenvolupar el seu treball durant un any a jornada completa, és una gran oportunitat”, ha afegit Cabanes.