Actualitat
1 de juny de 2023

La Mancomunitat de l’Horta Sud impulsa una sèrie de jornades tècniques per millorar la situació dels mercats no sedentaris a la comarca

La Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud ha promogut juntament amb FAVENS (Federació d’Associacions de Venda no Sedentària de la Comunitat Valenciana), una sèrie de jornades tècniques per millorar la situació de la venda no sedentària als municipis de la comarca. L’objectiu d’estos encontres és concretar criteris i actuacions administratives comunes per enriquir la relació entre l’administració i els mercats, i d’esta manera perfeccionar les inquietuds que puguen sorgir entre ambdues parts.

En esta primera presa de contacte s’ha posat en comú la situació respecte a la venda no sedentària, tant del personal tècnic dels municipis com del personal laboral dels mercats no sedentaris, amb l’objectiu de poder desenvolupar, entre totes les parts, una sèrie d’acords per al millor funcionament de la venda no sedentària. A la primera jornada ha acudit personal tècnic dels municipis, representants de FAVENS, personal tècnic de la Mancomunitat de l’Horta Sud i el president de la Mancomunitat, José Cabanes.

La Mancomunitat de l’Horta Sud, per tant, inicia una sèrie d’encontres per poder arribar a punts comuns que afavorisquen les relacions entre l’administració i els venedors. Una de les principals conclusions d’esta primera reunió ha sigut la necessitat de revitalitzar els mercats, tant sedentaris com no sedentaris, amb la implicació de totes les parts representades.

“L’objectiu de la Mancomunitat sempre ha sigut, i és, ajudar els ajuntaments a millorar el dia a dia. Per tant, este tipus d’iniciatives on tots els municipis tenim inquietuds comunes són les que hem de tractar des d’una perspectiva mancomunada, tots junts”, ha afirmat José Cabanes, qui també ha afegit que la venda no sedentària “està molt present a la nostra comarca, pel que desitgem

que les condicions, tant de cara als ajuntaments com per a les persones que treballen en estos mercats, siguen millors”.