Actualitat
10 d’octubre de 2019

La Mancomunitat conforma la seua nova Junta de Govern amb 11 membres

Sanz: “El que ens uneix a tots i totes en esta nova junta és la voluntat ferma de fer coses per la comarca”

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha conformat la seua Junta de Govern, a la qual participaran un total de 10 alcaldes i regidors que acompanyaran a la nova presidenta i alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz. Junt a ella estaran en el màxim òrgan de govern de la corporació un total de 8 membres representant al PSOE, 1 per part de Compromís i 1 pel Partit Popular.

Les dues vicepresidències de la Mancomunitat, en mans de l’alcalde de Sedaví, José Cabanes, i de la alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, també formen part de la nova junta, que es completa amb l’alcalde d’Alaquàs, Toni Saura; l’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora; l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá; l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner; la regidora de Catarroja, Lorena Silvent; la regidora de Mislata, M.ª Luisa Martínez i el regidor de Quart de Poblet, Bartolomé Nofuentes, per part socialista. En representació de Compromís participarà la ja esmentada alcaldessa de Paiporta i pel PP estarà present Rubén Molina, regidor a Lloc Nou de la Corona.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha volgut destacar que “esta junta de govern està marcada per la diversitat i la inclusió, però sobretot pel desig de treballar per a fer una comarca més igualitària i desenvolupada”. La màxima responsable de la corporació ha deixat patent que “el que ens uneix a esta junta, més enllà de les nostres sigles, és la voluntat ferma de fer coses per la nostra Horta Sud, ja que pensem que hem avançat molt, però queda més encara per fer”.

La nova Junta de Govern ha de ser l’encarregada de supervisar una legislatura que, en paraules de Sanz “ha de servir per a desenvolupar el Plà Estratègic Comarcal i mancomunar nous serveis que ens ajuden a tots i totes a viure en una comarca més pròspera i millor”.