Actualitat
17 de gener de 2022

La Mancomunitat completa la tercera edició del seu curs Sensibilització en Igualtat per a personal tècnic municipal dels ajuntaments de la comarca

La Mancomunitat de l'Horta Sud, a través de la seua unitat d'Igualtat, ha completat la tercera edició del seu curs “Sensibilització en Igualtat d'Oportunitats i Violència de Gènere” dirigit a personal tècnic dels ajuntaments de la comarca. En les tres edicions celebrades fins al moment s'han format amb aquest curs a més de 120 persones.

La formació, homologada pe l'Institut Valencià d’Administració Pública (AVAP), es realitza en línia, té una duració de 20 hores i consta de cinc blocs temàtics. En ells es fa referència a la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, als mecanismes que provoquen la desigualtat de gènere, la divisió sexual del treball, la violència masclista i finalment a les mesures o gestos que individualment podem aplicar per a combatre-la.

En les tres edicions celebrades s'ha format ja a més de 120 persones que provenien d'àrees municipals relacionades amb projectes europeus, disseny, esport, administració, informàtica, seguretat, recursos humans o serveis socials entre altres. Una diversitat celebrada per la presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud Eva Sanz que recorda que l'objectiu d'aquesta formació és “donar suport a la labor que es realitza des dels diferents departaments d'Igualtat dels ajuntaments de la comarca perquè es puga aplicar la perspectiva de gènere en tots els projectes i programes municipals”.