Actualitat
2 de juny de 2014

La Mancomunitat celebra el Seminari de Turisme Local Sostenible

La Mancomunitat de l'Horta Sud aposta de nou pel turisme local i la sostenibilitat, esta vegada amb la celebració del Seminari de Turisme Local Sostenible que tindrà lloc el 4 de juny en la seu de la Mancomunitat de l'Horta Sud en Torrent. En concret, la sessió tractarà de comprendre totes les qüestions relacionades amb estratègies que permeten la dinamització dels recursos turístics locals. Esta iniciativa perseguix posar en comú propostes que simpatitzen amb el medi ambient, a fi de consolidar un model de turisme local completament sostenible.


En la primera ponència "Turisme Local i Sostenibilitat", J. Albano López, representant de Natura i Cultura, parlarà dels principals elements que intervenen en la construcció d'un model de turisme local eficient, responsable i respectuós amb el medi ambient.


La segona ponència, "Els museus comarcals com a elements per a la dinamització turística" realitzada per Joan Seguí, director del Museu Valencià d'Etnologia, tractarà de remarcar la funció dels museus comarcals en la diversificació de l'oferta turística a nivell local.


Els assistents tindran l'oportunitat de participar i aportar les seues idees i opinions durant els col·loquis posteriors a cada ponència. Així mateix, el temps dedicat a la dinàmica de grups permetrà als participants concentrar i reflexionar les conclusions més importants plantetjades durant el seminari.


Este Seminari és una nova aposta de la Mancomunitat pel desenvolupament sostenible en tots els sectors econòmics, socials i culturals de la comarca de l'Horta Sud, un compromís ferm que esta vegada es centra en el sector turístic com a motor econòmic de la nostra Comunitat.


Els participants seran rebuts en la sala d'actes de la Mancomunitat de l'Horta Sud en Torrent partir de les 9:30 hores, i podran assistir de forma completament gratuïta.


Inscriu-te de forma gratuïta ací.


PROGRAMA