Actualitat
30 de setembre de 2021

La Mancomunitat aprova els seus comptes generals de 2020 per unanimitat de tots els grups polítics

La Mancomunitat de l'Horta Sud va celebrar un ple extraordinari en el qual es van aprovar per unanimitat els comptes generals de 2020 de l'entitat comarcal. Tots els grups polítics van mostrar la seua aprovació a les mateixes en un ple en el qual es va anunciar també la confecció d'una borsa de personal auxiliar administratiu a la qual podran acollir-se els ajuntaments de l'Horta Sud.

Com a marca la llei, la Mancomunitat va portar al ple de l'entitat el debat i aprovació dels seus comptes generals de l'exercici 2020. Aquestes van ser recolzades per unanimitat amb el vot favorable de tots els grups en un ple celebrat ahir en la seu de l'entitat comarcal.

A més dels comptes generals, la presidenta de la Mancomunitat Eva Sanz va anunciar la publicació d'una borsa de treball de personal auxiliar administratiu que des d'ahir està a la disposició dels consistoris de l'Horta Sud per a facilitar la contractació d'aquest perfil professional per als seus equips municipals.

Sanz també va informar de la proposta d'adhesió rebuda per part dels municipis d'Alfafar i Silla al projecte de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor/a (OCIC) que es troba en funcionament des del passat 1 de setembre i que, amb les dues noves incorporacions, donarà servei a 10 municipis de la comarca.

Finalment, la també alcaldessa de Benetússer va informar dels avanços en l'estratègia europea de la Mancomunitat amb la incorporació d'una tècnica de projectes europeus i la contractació d'una empresa que dissenyarà un pla estratègic de mobilitat per a la comarca. El pla està previst que es presente als municipis juntament amb les conclusions d'una reunió prevista amb la Diputació de València i la Direcció General de Mobilitat Sostenible en la qual es busca la coordinació de les tres administració en aquesta matèria.