Actualitat
5 de juny de 2017

La Mancomunitat aporta 4.000 euros anuales al Fons Valencià per la Solidaritat

El Fons Valencià per la Solidaritat és l'associació d'ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana per a la cooperació al desenvolupament. En aquests moments està integrada per 99 consistoris i 9 mancomunitats, entre elles la Mancomunitat Horta Sud, que aporta com a soci 4.000 euros anuals. Es tracta d'una associació sense ànim de lucre, que es va constituir per contribuir al desenvolupament dels països empobrits, així com per sensibilitzar la societat valenciana, des del municipalisme, dels problemes que pateixen els països del Sud.

"És molt important la conscienciació de tota la ciutadania de la nostra obligació de construir un món més just, per aquest motiu des de la Mancomunitat Horta Sud portem anys associats a aquesta entitat" afegeix Carlos Fernández Bielsa, president de la Mancomunitat Horta Sud.

El Fons realitza i finança projectes de cooperació i sensibilització amb les aportacions econòmiques dels seus socis. Com el programa "Ser dona al Sud" o els projectes a Haití. Aquest 2017 celebra el seu 25 aniversari. Mig segle sumant esforços dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a la cooperació i la solidaritat internacional.