Actualitat
29 de juliol de 2015

La Mancomunitat admetrà les últimes obres del Primer Concurs Comarcal de Fotografia Turística presentades de l'1 al 4 de setembre

Els veïns que vullguen aprofitar este pròxim mes d'agost per a realitzar les seues fotografies poden fer-ho i presentar-les al concurs on es pretén capturar l'essència de la comarca.


Després de rebre les primeres fotografies que optaran als premis de l'I Concurs Comarcal de Fotografia Turística "Captura l'essència de la comarca de L'Horta Sud", la Mancomunitat ha programat al setembre quatre últims dies perquè els veïns que vullguen aprofitar el mes d'agost i realitzar les seues obres ho puguen fer. En este sentit, de l'1 al 4 de setembre la Mancomunitat estarà oberta per a rebre les últimes creacions d'un concurs que està rebent molt bona acollida entre els veïns de la comarca.


Una vegada tancat el termini d'admissió de les obres el 4 de setembre, el jurat realitzarà una selecció de les millors peces presentades que serà exposades al públic en el Museu Comarcal Josep Ferrís March del 9 al 14 de setembre, optant totes elles cinc premis diferents: Primer premi, de 400 ? ; Segon premi, de 300 ?; Tercer premi, de 200 ?; Quart premi de 100 ? "A la millor fotografia del curs "Horta Sud en la teua mirada 2015", curs organitzat per la Mancomunitat de maig a juny de 2015; i un Quint premi de 100 ? "Menció especial del públic", que serà atorgat a l'obra que haja rebut més vots durant l'exposició oberta al públic en el Museu.


"L'entrega de premis tindrà lloc en el Museu Comarcal Josep Ferrís March de Torrent, el 15 de setembre, a les 12 hores, en un acte públic.


Aquells interessats a participar en este primer concurs de fotografia encara estan a temps i disposen de més informació, així com de les bases del mateix en la web: www.mancohortasud.es"