Actualitat
14 d’abril de 2021

La majoria dels municipis de l'Horta Sud inclouran al sector del taxi en la segona fase de les ajudes “Parèntesi”

La Mancomunitat l'Horta Sud ha organitzat aquest matí una reunió telemàtica en la qual van participar representants de la majoria dels municipis de la comarca i el president de l'Associació Gremial del Taxi Ismael Arráez. En la trobada, Arraéz ha transmés les dificultats per les quals travessa el sector i ha sol·licitat que els taxistes puguen ser inclosos en la segona fase de les ajudes “Parèntesi” que estan tramitant els consistoris.

Els municipis han respost positivament a la crida i han confirmat en la seua majoria que tenien previst incloure al sector del taxi en la segona fase d'aquestes ajudes que molts d'ells estan tramitant en els últims dies amb els romanents que han quedat pendents de la primera fase.

“La intenció una vegada més de la Mancomunitat és crear els fòrums de trobada necessaris per a poder donar veu a col·lectius, com aquest cas el del sector del taxi, perquè puguen fer arribar als ajuntaments les seues inquietuds i propostes d'una forma més àgil i directa”, ha comentat la presidenta Eva Sanz.

L'Associació Gremial del Taxi ha agraït a la Mancomunitat de l'Horta Sud l'organització de la reunió i als ajuntaments la seua predisposició a incloure als seus associats dins d'unes ajudes que han qualificat de “necessàries” per a poder sostindre un sector “dels més castigats” per la pandèmia.