Actualitat
30 d’octubre de 2019

La fira #HortaSudPropDeTu resumeix en un vídeo la seua primera edició

La cita turística celebrada a Picanya va congregar a centenars de persones en la seua estrena

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha recollit en vídeo un resum de les activitats de la I Fira Turística Comarcal #HortaSudPropDeTu, celebrada el passat cap de setmana al Parc Jove de Picanya. Són més de quatre minuts que condensen totes les activitats celebrades en la fira, en la qual van participar els municipis de la comarca oferint els seus atractius turístics més ressenyables.

La fira va contar amb l’assistència de centenars de persones, que pogueren disfrutar de la gastronomia, l’arquitectura, les tradicions, els jocs i la música arribades dels pobles de l’Horta Sud. La jornada va tindre també una nutrida presència de representants polítics, encapçalats per la Presidenta de la Mancomunitat i Alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, acompanyada dels dos vicepresidents de l’entitat, l’Alcalde de Sedaví, Josep Cabanes, i l’Alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín. Al llarg de la jornada també hi assistiren els màxims representants municipals de la majoria de pobles representats, com l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, junt a la regidora de la localitat i diputada provincial, Empar Folgado; el d’Alaquàs, Toni Saura; l’Alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora; el de Picanya, Josep Almenar i el vicepresident de la Diputació i Alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa. Per part de Paiporta també hi va acudir la vicealcaldessa Maribel Albalat i representant Torrent la regidora Asunción Ferrer.

A la fira es va celebrar el lliurament dels premis del concurs d’imatges #HortaSudPropDeTu, junt a diversos espectacles com desfilades de moros i cristians, actuacions de circ, degustacions de productes típics o esport, i va culminar amb una exhibició de la passejà de Quart de Poblet en la que va estar present el regidor de la localitat Bartolomé Nofuentes.Tots estos actes estan presents al vídeo, que serà difós a través de les xarxes socials.

La presidenta de la Mancomunitat, Eva Sanz, ha volgut “agrair públicament l’esforç realitzat des de tots els municipis per a estar ací, mostrant la diversitat d’una comarca tan rica com l’Horta Sud”. L’Alcaldessa de Benetússer també va mostrar el seu desig de “consolidar esta cita per al futur, convertint-la en un punt de trobada dels atractius de l’Horta Sud”.