Actualitat
23 d’octubre de 2018

La comarca de l'Horta Sud estarà cardioprotegida gràcies a la Mancomunitat

El president Bielsa destaca en l'acte de lliurament de 100 equipaments que ?la nostra prioritat és millorar la vida de la

 

La Mancomunitat l'Horta Sud ha realitzat el lliurament de 100 equips tecnològics ?per a la salut i el foment cultural dels habitants dels nostres municipis', amb un pressupost de 116.056,52? i en una col·laboració amb el Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València, en un acte encapçalat pel president Carlos Fernández Bielsa.

57 desfibril·ladors i 40 equips informàtics repartits en funció del nivell poblacional de cada localitat, de les 20 que conformen la comarca de l'Horta Sud, que té el clar objectiu ?fer una comarca cardioprotegida i ser de les primeres comarques amb més desfibril·ladors, que es podran utilitzar en cas d'emergència. Eixa és la Mancomunitat que volem?.

A l'acte han assistit els alcaldes de nombrosos ajuntaments, regidors i tècnics que han valorat la col·laboració realitzada i que ja esperen noves inversions en aquesta línia.

?La nostra prioritat no és posar multes, o instal·lar fotorrojos. La nostra prioritat és facilitar desfibril·ladors, donar als ajuntaments ordinadors, jocs biosaludables i qualsevol tipus d'instrument que servisca per a millorar la vida dels ciutadans', afig Bielsa.

Els desfibril·ladors automàtics es lliuren, a més, per a fomentar la responsabilitat corporativa i la conscienciació de la ciutadania per la cardioprotecció. Quant als equips informàtics, estan pensats per a la seua instal·lació en centres públics para ?que les biblioteques i centres culturals de la nostra comarca tinguen nous equipaments d'última generació i els nostres estudiants puguen tenir accés a noves tecnologies, i modernitzar els nostres centres.?

Finalment s'ha realitzat la tradicional foto de família en ?l'Andana? del Museu Comarcal Josep Ferrís, dependent també de la Mancomuntiat de l'Horta Sud'.