Actualitat
3 d’abril de 2023

La comarca de l’Horta Sud es promociona com a destí turístic a la Fira de les Comarques de la Diputació de València

La Mancomunitat de l'Horta Sud s’ha promocionat com a destí turístic a la Fira de les Comarques, organitzada per la Diputació de València durant tot el cap de setmana i celebrada a la plaça de Bous de València. Durant tres dies, al voltant de 30.000 persones que s’han apropat a la fira han pogut conéixer la proposta turística dels vint municipis de l’Horta Sud.

La participació de la Mancomunitat a la Fira de les Comarques s’emmarca dins de l’estratègia de promoció turística de la comarca de l’Horta Sud que està duent a terme l’entitat comarcal. Amb al voltant de mig milió de persones, l’estratègia planteja posar en valor els recursos turístics dels municipis que la formen, per fomentar-ne tant el seu coneixement dins de l’Horta Sud com fora d’ella, amb els a prop de tres milions de visitants anuals que rep la ciutat de València.

Gràcies a la gestió de l’entitat, tots els municipis de la comarca han tingut l’oportunitat de promocionar la seua riquesa cultural i patrimonial, així com les festes, tradicions o gastronomia. D’esta manera, Xirivella va promocionar la pròxima edició de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses; Benetússer, la Setmana Santa; Catarroja, el port a l’Albufera o Quart de Poblet, el 300 aniversari de la Passejà de Sant Onofre.

Per al president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, José Francisco Cabanes, la Fira de les Comarques de la Diputació de València és «una altra oportunitat que hem d’aprofitar per a fer visible tot l’atractiu turístic que tenim a la comarca de l’Horta Sud». «Volem agrair a la Diputació de València l’oportunitat que ens ha brindat de poder estar en esta fira, la qual és un gran aparador per a poder mostrar tota l’oferta turística de l’Horta Sud», ha explicat Cabanes.