Actualitat
27 de maig de 2014

La 1a Fira d'Emprenedors Sostenibles se celebra este diumenge 1 de juny

Falten quatre dies per a la celebració de la primera Fira d'Emprenedors Sostenibles, un esdeveniment que congregarà a jóvens escolars i famílies de tota la comarca.
La Fira es desenrotlla com a clausura del projecte Escola d'Emprenedors Sostenibles, un programa ludicoeducatiu que jóvens de centres escolars de la comarca han aprés capacitats emprenedores que pretenen servir una oportunitat per a aprendre a desenrotllar alternatives de cara al seu futur professional. Estos alumnes han creat les seues pròpies cooperatives, han realitzat la seua pròpia inversió i han dissenyat els seus productes des d'una perspectiva ecològica i sostenible.


Els jóvens aprofitaran l'esdeveniment per a vendre els seus productes al públic, una experiència que servirà els alumnes com a experiència pràctica. Part dels beneficis obtinguts per les vendes es destinaran a una causa social que els propis jóvens hauran de triar.


Durant la jornada, els jóvens i les famílies podran disfrutar de diverses activitats, xarrades i de l'entrega de premis als productes i cooperatives més originals i creatives.