Actualitat
2 d’octubre de 2019

L’obra “Barca al Port de Catarroja” guanya el premi de xarxes socials del concurs #HortaSudPropdeTu

Les imatges guardonades rebran els seus premis a la I Fira Turística Comarcal a Picanya, el 26 d’octubre

L’obra “Barca al Port de Catarroja”, de Salvador Ciges, és la guanyadora del premi de les xarxes socials del concurs #HortaSudPropdeTu, convocat per la Mancomunitat de l’Horta Sud. La imatge ‘s’emportarà este guardó, dotat amb 200 euros, després d’haver sigut la que més impactes ha tingut tant a Facebook com Twitter i Instagram, les xarxes a les quals ha estat actiu el nostre concurs, que durant 10 setmanes d’estiu ha oferit 20 imatges representatives dels llocs més bonics de la comarca.

“Barca al Port de Catarroja” s’uneix als tres guardonats que va triar el jurat d’este certamen. El primer premi ha sigut per a “Mundo de l’Horta Sud”, de Tomás Ortiz. Amb el segon va ser guardonada “Arquitectura i llocs amb història”, d’Antonio López i el tercer lloc va ser per a “Capvespre a la Plaça de l’Església”, de Gerardo Poveda. Els quatre premiats rebran els seus reconeiximents en la I Fira Turística Comarcal #HortaSudPropdeTu, que se celebrarà el pròxim 26 d’octubre a Picanya, i que té com a imatge promocional l’obra guanyadora de Tomás Ortiz.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha volgut “felicitar al guanyador per l’éxit assolit a les xarxes socials, on s’han registrat milers de vots, demostrant que l’objectiu d’esta campanya, que era mostrar els atractius de la nostra comarca, s’ha aconseguit”.

Sanz també ha volgut recordar que “molts d’eixos atractius els mostrarem en la I Fira Turística Comarcal #HortaSudPropdeTu, que ha de ser un lloc de trobada per a tots aquells que vulguen conèixer la nostra varietat cultural, arquitectònica, natural i gastronòmica, que ens fan una comarca única”.