Actualitat
2 d’agost de 2023

L’Ajuntament de Bétera entrega una de les “alfàbegues” a la Mancomunitat de l’Horta Sud

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha rebut per part de l’Ajuntament de Bétera una de les seues “alfàbegues” amb motiu de les Festes d’Agost 2023, la qual lluirà durant el mes d’agost a la seu de la Mancomunitat, situada a Torrent.

L’alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío Escribá, ha fet arribar al president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, José Francisco Cabanes Alonso, l’“expressió de la tradició i cultura del poble de Bétera”, tal com es descriu a l’“alfàbega” en la salutació rebuda en la Mancomunitat de l’Horta Sud, la qual també expressa “els ànims perquè amb el seu olor i bellesa puga fer sentir la volguda festa de Bétera”.

José Francisco Cabanes ha expressat el més sincer agraïment amb l’Ajuntament de Bétera i, en especial, a la seua alcaldessa, Elia Verdevío: “estem molt agraïts i agraïdes en la Mancomunitat de poder lluir una alfàbega a la nostra seu, símbol de les arrels de les festes de Bétera que perduraran al llarg dels anys”. El també alcalde de Sedaví ha volgut afegir que “les portes de la Mancomunitat de l’Horta Sud queden obertes perquè tot el món puga vore, olorar i gaudir esta alfàbega que ompli d’alegria i de vida la nostra seu”.