Actualitat
13 de setembre de 2023

José Francisco Cabanes reelegit president de la Mancomunitat de l’Horta Sud

L’alcalde socialista de Sedaví, José Francisco Cabanes, continuarà sent el president de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud després de ser elegit en el ple de constitució de l’entitat celebrat esta vesprada. Cabanes ha comptat amb el suport de 39 vots a favor (PSOE, PP i Compromís) i una abstenció (AVANT ALBAL).

El reelegit president de la Mancomunitat, després de prendre possessió del càrrec, ha assegurat que el seu objectiu principal és “treballar per i per a la ciutadania de la comarca, junts, units els 20 municipis amb l’objectiu comú que el nostre veïnat de l’Horta Sud tinga la millor vida possible”. L’alcalde de Sedaví també ha esmentat la importància d’afrontar "els pròxims reptes que es plantegen en els anys vinents, de tractar problemàtiques comunes i buscar solucions unànimes que ajuden tots els municipis".

Cabanes, que va prendre possessió del càrrec de president en març del 2022, en substitució d’Eva Sanz, ha recalcat la predisposició al diàleg amb totes les forces polítiques i amb tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca. "Les portes del meu despatx estaran sempre obertes per escoltar propostes, idees i accions. Com he dit durant tot este temps, sempre estaré disponible per dialogar i seguir creixent com a comarca”.

Finalment, Cabanes ha agraït la confiança dipositada en ell i “la facilitat amb què s’ha treballat els últims anys amb tots i cadascun dels ajuntaments de la comarca, sempre buscant el bé comú des d’una perspectiva unànime”.