Actualitat
1 de desembre de 2017

Inaugurada l'exposició ?Somos Súper. Històries de superació? al Museu Comarcal

El president del consorci del Museu Comarcal, Carlos Fernández Bielsa, i la vicepresidenta de la Mancomunitat, Eva Sanz, visitaren la mostra

El Museu Comarcal de l'Horta Sud, que presideix Carlos Fernández Bielsa, acull durant tot el mes de desembre l'exposició "Som Súper. Històries de Superació". Una campanya que la Fundació Horta Sud va iniciar fa dos anys amb l'engegada de la web somossuper.org, amb un mapa que geolocalizaba les entitats i els projectes que desenvolupen, una base de dades d'associacions, un magatzem de vídeos i dos anuncis publicitaris per a promocionar la iniciativa. La mostra serà inaugurada el dijous a les 19h de la vesprada i podrá ser visitada fins al 4 de gener.

La mostra que s'exposa en el Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March aprofundeix en el treball col·lectiu dels herois i heroïnes anònimes que dia a dia dediquen el seu temps de forma solidària per a transformar la realitat actual i millorar la qualitat de vida de les persones i els nostres territoris, per a construir un món millor per a tots els éssers humans. Catorze organitzacions i entitats sense ànim de lucre, formades per persones organitzades que transformen la realitat des d'àmbits diversos: drets de les dones, diversitat funcional, cooperació internacional, infància, medi ambient, salut, educació?

L'artista Paco Roca, guardonat amb el Premi Nacional del Còmic en 2015, es va involucrar des d'un primer moment amb aquest projecte que posa en valor el paper de l'associacionisme. El Museu Comarcal de l'Horta Sud, presidit per Carlos Fernández Bielsa, és un dels col.laboradors de la mostra.

El projecte ha estat guardonat amb: Premi Millor Creativitat a Branded Content Social 2017, al festival internacional de publicitat Publifestival. Premi millor Creativitat en il·lustració Publicitària Social 2017, al festival internacional de publicitat Publifestival. Premi millor Disseny en el projecte o acció social 2017, al festival internacional de publicitat Publifestival. Premi Branded Content al Festival La Lluna 2016, festival de publicitat creativa i comunicació organitzat per l'Associació d'Agències de Comunicació Publicitària.