Actualitat
4 de desembre de 2014

Gran participació dels empleats dels ajuntaments de la comarca en el cicle formatiu de la Mancomunitat dirigit a millorar l'atenció al ciutadà

Durant estos últims tres mesos, la Mancomunitat ha impartit 30 hores de formació als empleats de l'administració pública de la comarca de l'Horta Sud amb l'objectiu de millorar l'atenció i orientació a la ciutadania

 

La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud tanca amb èxit l'últim curs dins del cicle de formació posat en marxa en estos últims mesos, que ha tingut com a objecte millorar l'atenció que des de les administracions públiques es presta a la població.


En este sentit, més de 50 treballadors dels diferents ajuntaments de la comarca han participat en el Pla Formatiu on s'han ampliat els seus coneixements sobre el procediment administratiu, per a poder assessorar de la millor manera possible a la població. "Volem millorar la formació dels empleats públics de la comarca perquè cada vegada més disposen dels coneixements necessaris a l'hora d'atendre, assessorar i orientar a la ciudadanía", assegura la presidenta, Soledad Ramón.


Amb este cicle formatiu, l'ens supramunicipal pretén que l'administració oferisca un tracte més personal, especialitzat i professional als veïns de cada municipi. D'esta manera, al llarg de les diferents sessions, els treballadors municipals han ampliat els seus coneixements jurídics sobre dret de família, matrimonial i menors; violència de gènere i domèstica; dret civil, centrant-se sobretot en incapacitats, herències o desnonaments; o el dret d'estrangeria, entre altres.


La Presidenta ha manifestat la seua satisfacció per la gran acollida que ha tingut esta iniciativa i ha assegurat que es va a continuar apostant per la millora dels servicis municipals que s'oferixen als ciutadans de l´Horta Sud, amb la programació per a inici de l'any que ve de nous cicles formatius dirigits a empleats municipals, "amb el propòsit de continuar treballant per a aconseguir una administració més eficaç i accesible".