Actualitat
13 de juny de 2017

?Els Majors de l'Horta Sud' posen la nota musical en la comarca

L'Agrupació Musical Els Majors de l'Horta Sud està formada per 60 músics de diferents municipis de la comarca de l'Horta Sud, dirigits per Ramón Sorlí, amb àmplia experiència en la direcció de bandes de música municipals. L'agrupació té 15 anys d'antiguitat -es va constituir en 2002- i, gairebé des del principi, l'entitat supramunicipal ha col·laborat amb ells. La Mancomunitat té un conveni de col·laboració anual pel qual abona 5.500 euros a l'agrupació a canvi que aquesta oferisca tres concerts gratuïts a qualsevol dels 20 municipis que integren la comarca. Els directius de l'agrupació musical agraeixen la contribució econòmica de la Mancomunitat, que els permet sufragar les seues despeses d'estructura i continuar delectant als amants de la música de banda de l'Horta Sud.

Les peticions dels consistoris es gestionen a través de la Mancomunitat. Aldaia ha estat la primera a gaudir aquest any d'un concert a l'aire lliure, el passat 29 de maig, amb una concorreguda assistència.

"Que els nostres majors pugan seguir gaudint de la seva passió per la música a través d'una associació comarcal com és l'Agrupació Musical Els Majors de l'Horta Sud i, al mateix temps, pugan omplir els nostres pobles de cultura és una lloable tasca comarcal" assegura Carlos Fernández Bielsa, president de la Mancomunitat Horta Sud.

El potencial musical de l'Horta Sud, amb 33 societats musicals federades en la FSMCV, uns 5.000 músics i escoles d'educands on acudeixen més de 5.000 xiquets i xiquetes, és una mostra més de la riquesa associativa i cultural que caracteritza aquest comarca