Actualitat
20 de setembre de 2018

El primer Fòrum ACCOmarca?t tanca amb un gran èxit d'assistència i participació

El president de la Manconunitat anuncia noves accions pel creixement de l'Horta Sud

l'espai sociocultural La Fàbrica de Mislata ha acollit el primer Fòrum pel Creixement de l'Horta Sud, ACCOmarca?t, que ja s'ha convertit en tot un esdeveniment pel foment de l'ocupació i el creixement de la comarca.

d'esta manera, l'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació (ACCO) i la Mancomunitat, han reunit en quatre taules de treball i debat obert als experts de l'orientació laboral, les formes de finançament públic i privat, sindicats, empresaris, emprenedors i futurs treballadors en un punt on l'objectiu era, una vegada més, generar recursos per a la creació d'oportunitats.

Més de 200 assistents han escoltat els debats en ?La realitat de l'orientació?, ?El preu d'emprendre?, ?Fórmules per al creixement? i ?El món i la seua influència?.

El president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa ha iniciat els parlaments institucionals agraïnt la implicació de tots els agents social per l'assistència massiva a la convocatòria: ?ja podem dir que el primer ACCOmarca?t  ha estat tot un èxit?.

Bielsa ha aprofitat per a anunciar la continuïtat d'estes iniciatives pel foment de l'ocupació i la preparació de la convocatòria dels primers Premis Emprenedors de l'Horta Sud. ?Hui ací ha quedat clar, més si cap, que la nostra és una comarca amb un immens potencial', així el president i alcalde ha destacat les xifres aconseguides en ocupacio gràcies a l'equip ACCO Sud durant el present any, ?Prop de 600 atencions en inserció laboral, 144 negocis assessorats, un centenar d'usuaris en competències digitals i 62 contractacions directes en mig any?.

Seguidament el Secretari General d'UGT, Ismael Sáez, ha agraït les col.laboracions que possibiliten estos esdeveniments. La Directora general del SERVEF, Rocío Briones, ha anunciat que des de la Generalitat Valenciana seguiran ?apostant pels pactes territorials'. I finalment el Director general d'Economia, Francisco Álvarez, ha donat l'enhorabona a tots els participants i organitzadors de l'event ?amb un contingut extremadament útil'.

Ja a la zona de networking les autoritats han conegut una representació dels nostres emprenedors, i degustat una selección de productes valencians en honor, també, al Dia Internacional de la Paella.