Actualitat
27 de juliol de 2018

El president de la Mancomunitat inaugura el primer Punt Violeta de la xarxa de l'Horta Sud

Cada municipi compta des de hui amb l'equipament per la sensibilització i lluita contra el masclisme

La comarca de l'Horta Sud ja compta amb una xarxa de Punts Violeta sota el lema #STOPMASCLISME. I és que les 20 localitats que conformen la Mancomunitat ja tenen a la seua disposició l'equipament per a la conscienciació, informació i assessorament en la lliuta contra la violència de gènere en la nostra societat.

d'esta manera hui ha començat el repartiment d'estos Punts Violeta pels diferents municipis de la comarca, i ha sigut a Torrent on s'ha muntat i posat en marxa la primera. El president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa, junt als alcaldes i regidors de l'Horta Sud, han visitat el punt i així s'ha donat per inaugurada la xarxa. Una iniciativa que, segons el presindent de l'ens intermunicipal, ?anima des de cada municipi a l'acció per inculcar els millors valors en la nostra societat, especialment per la igualtat, i en contra del masclisme. Per unir-nos davant  la xacra de la violència de gènere?.

Una ampla carpa serigrafiada amb el missatge en violeta, taula, cadires i foco led, conformen la donació que la Mancomunitat facilita als ajuntaments per al seu muntatge sempre que es considere oportú en festes, fires, esdeveniments o actes publics en els seus termes municipals.

l'objectiu de crear estos Punts Violeta per tot el territori és ?afavorir llocs segurs d'informació, recepció, assessorament i sensibilització de manera que tota dona en situació vulnerable puga tindre resposta de la millor manera possible?. Una iniciativa de la Mancomunitat que es suma a totes les accions que  des de les institucions locals estan mantenint en la lliuta contra la desigualtat de gènere.