Actualitat
29 de juny de 2018

El Museu de l'Horta Sud, amb el Dia de l'Orgull LGTBI

El Museu Comarcal i la Mancomunitat de l'Horta Sud presidida per Carlos Fernández Bielsa, es van sumar a la celebració del dia de l'orgull LGTBI, com així ho van fer també nombroses institucions de la comarca de l'Horta Sud.

d'esta manera, el Museu Comarcal ubicat a Torrent va acollir i col.laborar amb diverses activitats. Primer, dimecres de vesprada, amb una taula redona sota el títol "Transformant la societat". Esta trobada va oferir un debat i intercanvi d'experiències que va comptar amb la participació de Felipe Hurtado, especialista en psicologia clínica i sexologia; Vicent Bataller, sexòleg; Clara Martínez, assesora judicial de l'Observatori Valencià contra la LGTBIfòbia de la Comunitat Valenciana; Alfred Ribera, de Iguals de l'Horta Sud; i Lluna Sanz i Victoria Agud, activistes trans de Lambda.

La programació a més continuava ahir, Día Internacional de l'Orgull LGTBI+, amb un mural de pintura. Joy S va ser l'encarregat de crear este mur, en favor de la diversitat, en el parc infantil del carrer Azorín de la capital de la comarca de l'Horta Sud.

Així va estar tot un èxit, des de les 16h fins a les 18.30h, en una activitat ambientada per la música de Malabbabba (Dj).