Actualitat
18 de juny de 2024

El Museu Comarcal rep el XIII Aniversari de Torrent de Paraules

La cultura es va convertir en protagonista, més si cap, en el Museu Comarcal Josep Ferrís March amb el XIII Aniversari de l’associació Torrent de Paraules. La poesia, la música, la literatura… tota mena de mostra cultural va tindre el seu moment en una setmana repleta d'actes i activitats.

El dilluns, 10 de juny, es va donar el tret d'eixida amb una presentació amenitzada per músics de la Casa Perú de València a ritme de ‘xarango’ junt amb la inauguració d'una exposició dedicada a la mar, composta pels treballs de 24 integrants del col·lectiu i que serà visitable fins al 24 de juny.

La setmana va avançar i la poesia va ser la següent a inundar el Museu Comarcal amb el recital ‘Versos i Vida’ en el qual van participar sis poetes que varen compartir el seu estil, temàtica i manera de fer versos. I, a continuació, va arribar la música amb diversos tangos empacats en històries a cada racó amb el Duo Cuatro Alas, arribat des de Madrid per a la celebració, amb Luciano Pasquetto amb el violí i Cecilia Tonina amb el bandoneó.

Amb el pas dels dies, i havent superat l'equador de la setmana cultural, varen arribar la literatura i la pintura per a tindre el seu espai amb una exposició i venda de llibres, pintura, artesania i gravats.

Finalment, el XIII Aniversari de Torrent de Paraules va arribar a la seua fi amb el recital ‘13 mars, 13 versos’, junt amb una projecció de pintures i el concert del cantautor argentí Julio Delgado. Una setmana d'experiències i aprenentatges culturals que va enriquir a cada visitant en el Museu Comarcal Josep Ferrís March.