Actualitat
4 de maig de 2015

El Museu Comarcal de l'Horta Sud organitza la jornada "La Maleta Didáctica" sobre la societat sostenible

En el marc del Dia Internacional dels museus, el Museu Comarcal organitza una programació especial que comença amb la jornada "La Maleta Didáctica", el dimecres 6 de maig.

La Maleta Didàctica del Museu Valencià d'Etnologia arriba al Museu Comarcal de l'Hora Sud Josep Ferrís March, una de les jornades arreplegades en la programació especial que el Museu prepara amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig. Davall el lema "museus per una societat sostenible", la Maleta Didàctica arreplega l'essència de la filosofia que des dels museus es vol impulsar enguany.

En este sentit, la Maleta Didàctica engloba una sèrie de tallers per a grups escolars, la finalitat és aprendre l'ús tradicional de les plantes, en especial el seu poder medicinal i com hui en dia són remeis naturals i efectius per a les malalties més comunes.

El Dia Internacional dels Museus, que es celebra el pròxim 18 de maig, estarà rodejat de multitud de jornades i activitats durant tot el mes, amb l'objectiu de fomentar entre els nostres veïns el valor dels museus en la conservació de la  història pròpia i en el seu valor educatiu.