Actualitat
13 de juliol de 2018

El Museu Comarcal de l'Horta Sud col'labora amb la I Setmana cultural Torrent d'Art

Una vintena de pintures exposades fins al 27 de juliol sota el títol ?Racons de Torrent?

-Un Torrent d'art ha passat esta setmana pel Museu Comarcal de l'Horta Sud, amb el suport de la Mancomunitat, gràcies a la seua col·laboració i compromís amb les associacions i activitats culturals de la comarca Horta Sud. Així el Museu ha albergat gran part dels actes programats dins la I Setmana cultural Torrent d'Art. Des de la inauguració, el passat 6 de juliol al Museu, a una marató de pintura o fins i tot un recital de poesia que han tingut com a seu un dels punts de la cultura valenciana de l'Horta per excel·lència.

A més, el dia 11 de juliol es va celebrar una interessant taula redona per fomentar el debat entorn a Leonardo da Vinci i la Gioconda. I finalment, el 13 de juliol, s'ha programat la projecció de la pel·lícula ?El Código Da Vinci?.

d'esta manera, 22 obres de pintors novels i aficionats de la localitat ja es troben exposades al Museu Comarcal de l'Horta Sud. Són imatges emblemàtiques de Torrent, racons tradicionals o moderns de la nostra comarca i paisatges valencians i inspiradors.

Fins i tot, a la marató de pintura celebrada, una de les obres creades emula un racó del Museu Comarcal de l'Horta Sud, on el visitant ja pot admirar-les fins el 27 de juliol, en horari d'obertura i entrada lliure. Un centenar d'usuaris han participat d'esta I Setmana Cultural Torrent d'Art 2018.