Actualitat
27 de febrer de 2015

El Museu Comarcal de l´Horta Sud, inspiració dels il·lustradors valencians

El grup d'il·lustradors "Academia Natural" va visitar, el passat 24 de febrer, el Museu Comarcal de l´Horta Sud per a plasmar, en els seus papers, il·lustracions d'este edifici emblemàtic de la nostra comarca.

Coincidint amb la inauguració de l'exposició d'un dels millors il·lustradors del nostre territori, Antoni Laveda, este grup d'artistes va quedar embadalit per l'encant del Museu, un espai que no van dubtar a catalogar com un escenari idoni per a poder il·lustrar.

Este grup, a què pertany el propi Laveda i que es reunix des de fa 9 anys per a dibuixar, ha inclòs en la seua àmplia llista d'il·lustracions l'edifici del Museu Comarcal de l´Horta Sud, un fet que, segons ha manifestat la presidenta del Museu, Soledad Ramón "pone de manifest el gran valor cultural i artístic que posseïx este emblemàtic espacio".

Així mateix, hi ha assenyalat la importància que artistes com el grup d'il·lustradors valencians "Academia Natural" sàpien apreciar l'interés per este tipus d'edificis que tanta història guarden entre les seues parets.

L'exposició amb les il·lustracions d'Antoni Laveda pot visitar-se fins demà dissabte 28 de febrer en el Museu Comarcal de l´Horta Sud.