Actualitat
19 de desembre de 2014

El Museu Comarcal de l´Horta Sud cedix les seues instal'lacions per a acollir l´exposició de Llençols Nadalencs

El Museu Comarcal de l´Horta Sud "Josep Ferrís March" acollirà, de manera exclusiva, l´exposició de Llençols Nadalencs organitzada per l'Associació de Veïns de La Torre. La iniciativa sorgix arran de l'organització del concurs de pintura de llençols per part de la dita associació, una iniciativa pionera que té com a finalitat implicar els jóvens en esta activitat a través de la qual puguen desenrotllar la seua creativitat artística en el camp de la plàstica, dissenyant i elaborant estos llençols amb motius nadalencs.

 En esta primera edició han participat al voltant de 40 alumnes, de manera individual i en grups, de 1r i 3r de l'E.S.O del col·legi Sant Josep i Santa Anna Trinitàries, que han pintat un total de 7 llençols que seran exposades primer en el Museu i posteriorment decoraran els balcons del nucli antic de Torrent, de manera que tots els veïns de la zona puguen disfrutar d'estes obres artístiques en l'entorn urbà.

Els guanyadors del concurs han sigut Rubén Tamarit, Víctor García, Kevin Franco i Lluz de Paz Flores, pel seu llençol denominada "En el Portal". El llençol "Navidad-Felicidad" de Yolanda Vilata i Belén Yago ha obtingut el segon premi mentres que la "Cálida Navidad" de Laura Martínez, Ana Ortiz i Tamara López ha aconseguit el tercer premi.

 La presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón, ha felicitat a l'associació per esta excel·lent iniciativa i ha insistit en el fet que "no hem dubtat un instant a obrir les portes del nostre Museu perquè es puguen exposar ací estes magnífiques obres'.