Actualitat
6 de febrer de 2015

El Museu Comarcal de l´Horta Sud acull una exposició amb les il·lustracions del valencià Antoni Laveda

Coincidint amb la inauguració de la mostra, que tindrà lloc este dimecres 11 de febrer, es presentarà també el llibre "Conta´m l'Horta", il·lustrat pel mateix autor

Les il·lustracions del valencià Antoni Laveda inauguraran la programació cultural del mes de febrer en el Museu Comarcal de l´Horta Sud "Josep Ferrís March".

Considerat un dels millors il·lustradors del nostre territori, amb més de trenta anys dedicat a esta professió, Laveda desplegarà en el Museu una àmplia col·lecció dels seus treballs a través d'una magnífica exposició que s'inaugurarà dimecres que ve 11 de febrer i que podrà visitar-se fins al 28 de febrer, de manera gratuïta, en horari de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores; i els dissabtes, d'11 a 13.30 h i de 17 a 20 hores.

L'exposició és una recopilació de les il·lustracions originals que l'autor ha anat realitzant i que acompanyen a grans obres, dirigides tant a jóvens com a majors, d'autors moderns i clàssics com Voltaire, Dumes, Shakespeare, Enric Valor, entre altres, amb dibuixos que, sens dubte, transmeten el contingut de l'obra i fan volar la imaginació del lector.

La inauguració de la mostra tindrà lloc este dimecres, l'11 de febrer, a les 19 hores, en el Museu Comarcal (C/ Mare de Déu de l'Ollivar, 30 de Torrent) .

Coincidint amb este acte, se celebrarà també la presentació del llibre "Conta´m l'Horta", amb rondalles dels autors Juli Avinent, Carles Cano, Fèlix Sempere i Antoni Torreño, on les il·lustracions de l'obra van a càrrec de l'autor de l'exposició.

Per a la presidenta de la Mancomunitat i del Museu, Soledad Ramón, "es un gran honor poder acollir l'exposició d'este gran il·lustrador valencià que ens va a delectar amb els seus magnífics treballs".