Actualitat
5 de juny de 2019

Concurs d'Imatge #HortaSudPropdeTu

Fotos, il·lustracions, pintures, dissenys... la Mancomunitat invita professionals i aficionats a destacar les possibilitats que tenim en la comarca.

La Mancomunitat de l'Horta Sud presenta un nou concurs d'imatge comarcal, en tots els seus vessants artístics, davall el lema #HortaSudPropdeTu per a donar a conéixer tants punts d'interés patrimonial, cultural, social o festiu com tenim entre les 20 localitats que conformen la comarca, així com per a fomentar la participació d'artistes i aficionats de qualsevol comarca.

El concurs va ser convocat oficialment el passat mes i fins al 25 de juny reunix ja imatges en fotografia, dibuix, il·lustració o qualsevol tècnica artística, amb el denominador comú de "destacar qualsevol aspecte positiu de la nostra comarca de l'Horta Sud, que són molts i molt bons", segons destaca el propi president de la Mancomunitat, Carlos Fernández Bielsa.

El lema #PropdeTu pretén destacar la proximitat de tantes opcions d'oci, cultura, servicis o alternatives de l'Horta Sud, i invitar a les comarques veïnes a visitar-nos i conéixer-nos millor

D'entre les obres presentades el jurat farà una selecció prèvia d'obres que formaràn part d'una campanya de difusió, que junt amb els seus autors, destacarà el potencial turístic de l'Horta Sud, amb l'etiqueta #HortaSudPropdeTu. D'esta manera, el jurat triarà les tres millors creacions amb 500 euros per a la guanyadora, 400 per a la segona millor i 300 euros per al tercer premi. A més, es destacarà un quart premi de reconeixement en xarxes socials, amb 200€ per a la imatge més popular

L'obra guanyadora serà la imatge turística de la Mancomuntiat Intermunicipal de l'Horta Sud i representarà a la comarca en la nova legislatura per a donar impuls al nostre territori, tal com es van comprometre en el nou Pla Estratègic Comarcal.

Així, les obres seràn publicades al llarg de l'estiu animant a la participació i implicació durant la temporada potencialment més turística per a fomentar les visites als nostres punts d'interés, amb un turisme creixent i de qualitat, així com per enfortir el sentiment de pertinença en l'Horta Sud.


Els premis, seràn alliberats en el mes de setembre en la gran Fira Comarcal de Turisme que la Mancomunitat de l'Horta Sud organitzarà.

"Invitem fotògrafs, pintors, instagramers, il·lustradors o aficionats a la nostra cultura a participar d'esta bonica iniciativa. Estic segur de què eixiran grans creacions, som un dels territoris més potents i només hem de mirar al nostre voltant", assegura Fernández Bielsa.

Documents

Bases Concurs #HortaSudPropdeTu.pdf