Actualitat
5 d’abril de 2024

CATARROJA ACULL EL PRÒXIM FÒRUM D'OCUPACIÓ DEL CICLE LABORA

El pròxim Fòrum d'Ocupació del cicle Labora en Ruta es durà a terme en la localitat de Catarroja el dijous 11 d'abril, de 9 a 14 hores, en el Teatre Auditori Catarroja (TAC).

Aquest esdeveniment pretén facilitar la cerca d'ocupació i humanitzar el procés, incentivant entrevistes de treball presencials de manera àgil i personalitzada, al mateix temps que ajuda a les empreses locals a trobar talent adaptat a les seues necessitats.

Els interessats tindran l'oportunitat de postular-se a diverses ofertes d'ocupació i participar en una marató d'entrevistes amb empreses de la zona a la recerca de talent laboral. El termini per a presentar les candidatures a les ofertes de treball estarà obert fins al 9 d'abril a les 23.59 hores a través del lloc web www.catarroja.laboraenruta.es.

A més de la marató d'entrevistes, es duran a terme conferències, taules redones i tallers pràctics dissenyats per a millorar les habilitats de cerca d'ús dels candidats. Aquestes activitats seran gratuïtes i d'accés obert per a tots els interessats, sense necessitat d'inscripció prèvia.

Els assistents també tindran l'oportunitat de visitar estands informatius on diverses entitats, incloent Labora, UGT, el Consorci per a la creació d’ocupació de l'Horta Sud, CCOO i CEV, proporcionaran orientació laboral, formativa i informació sobre les seues activitats.

Aquest esdeveniment està dirigit a totes les persones que estiguen en cerca activa d'ocupació o busquen millorar la seua situació laboral. Empreses locals com Cecotec, Persianes Gamez, TICE Enginyers, Proyme, Fritoper, Grup Eulen, Comismar, Taujanes Marpa i Tcuidem ja han confirmat la seua participació, i s'espera que es publiquen més ofertes de treball en les pròximes setmanes en el lloc web de l'esdeveniment.

Marisa Mezquita, Directora General de Planificació i Serveis de Labora, va explicar que aquests fòrums busquen acostar els recursos d'orientació del Servei Valencià d'Ocupació i Formació a cada racó de la Comunitat Valenciana, així com facilitar el contacte entre persones en cerca d'ocupació i empreses locals.

En aquest sentit, Mesquita va destacar que Labora està implementant iniciatives per a fer del Servei Valencià d'Ocupació i Formació un organisme més eficient, humà i pròxim.