Actualitat
29 de desembre de 2014

Benetússer finalitza el IX Cicle de Concerts de Campanes de 2014 organitzat pel Museu Comarcal de l'Horta Sud

Mislata va participar el passat 20 de desembre en el Cicle de Concerts de Campanes que el Museu Comarcal de l'Horta Sud organitza cada any per a recuperar sons tradicionals de la quotidianitat de la comarca


Benetússer posa final al IX Cicle de Concerts de Campanes, que anualment es convertix en una cita obligada en la programació nadalenca del Museu Comarcal de l'Horta Sud.


Al voltant 60 persones van poder disfrutar de la música oferida pel toc de campanes manual i tradicional dels campaners de la Catedral de València, en el campanar de la Parròquia de la Mare de Déu dels Socors.


Durant este singular concert de repicaments i vols, el públic va poder rememorar els sons que han marcat la vida diària dels pobles de la comarca: l'àngelus del migdia, els tocs d'ànimes a poqueta nit, les festes i moments més emblemàtics de la localitat o inclús els funerals.


Amb estos concerts del Museu, la Mancomunitat busca que totes les generacions puguen reconéixer i recordar els moments i sons que formen part de la memòria col·lectiva fins a l'actualitat, recuperant una part molt important del patrimoni cultural immaterial de la comarca.


A més de Benetússer, Mislata també va participar en este IX Cicle de Concerts de Campanes, fent sonar el campanar de la Parròquia de la Mare de Déu dels Ángels.