Actualitat
6 de setembre de 2018

Aprovats els comptes generals de la Mancomunitat de l'Horta Sud

El plenari de setembre acorda per unanimitat l'aprovació de les xifres de 2017 corresponents a la Institució i els seus Consorcis dependents

El president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa, ha presidit la sessió plenària del mes de setembre a la qual han quedat aprovats els comptes generals de la institució amb els vots a favor de tots els membres i representants de la institució Intermunicipal. Xifres corresponents a l'exercici 2017 i que ?representen un reflex fidel del bon estat econòmic i de funcionament de la entitat?

A més, com ja acordaren en plenari este estiu, es va donar compte de l'al.legació conjunta que prepara la Mancomunitat per exigir ?un transport metropolità policèntric i que no passe sempre per la capital per a unir localitats', segons paraules del president, i en nom de tots els ajuntaments que conformen la Mancomunitat.

El president va recordar, finalment tres convenis a disposició dels consistoris: un per una equipació informática a disposició de cada punt cultural que dispose cada municipi, altre pels dsfibril·ladors que facilita la Mancomunitat als consistoris i finalments els punts violeta que, en gran part, ja es troben en funcionament. Una donació que engega la xarxa de Punts Violeta de l'Horta Sud i que, segons va dir el president i alcalde de Mislata, ?funciona, com ja hem comprovat molts a les nostres festes locals este estiu. Són moltes les persones que s'atreveixen a apropar-se, a informar-se i sentir-se més segures'.

Carlos Fernández Bielsa va aprofitar el plenari per convidar formalment a tots els membres a unir-se al primer Fórum comarcal pel creixement de l'Horta Sud ACCOmarca?t que se celebrarà el primer 20 de setembre a Mislata, amb inscripcions obertes i gratuïtes al web www.mancohortasud.es.