Presidència

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de la Mancomunitat de l'Horta Sud. Una comarca formada per 454.868 habitants, en 20 municipis limítrofs, que formen un territori amb gran projecció i una de les principals àrees metropolitanes. 

Un territori extraordinari del qual podem i devem sentir-nos orgullosos, i en el qual cada vegada més gent vol viure i conviure.

Si estàs llegint aquestes línies potser et preguntes per a què serveix una Mancomunitat. Aquesta institució treballa per a coordinar serveis, campanyes, plans i idees dels ajuntaments que conformem aquesta gran comarca. Estalviem costos i optimitzem recursos per a ajudar, finalment, a millorar la vida dels veïns i veïnes.

A més, des de la Mancomunitat de l'Horta Sud, gestionem organismes com el gran Museu Comarcal Josep Ferrís, que reprodueix la vida tradicional de l'Horta Sud i ofereix nombroses activitats culturals; l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) creat per a la formació en la cerca d'ocupació, creació i gestió de negocis o qualsevol tipus d'ajuda per la generació d'oportunitats; i les escoles de ACYPSA i La unió, la titularitat de la qual ostenta la institució intermunicipal, i amb la que oferim possibilitats a alumnes amb necessitats especials a la nostra comarca.

En aquesta web intentarem millorar i acostar el servei públic a la ciutadania. Trobaràs ofertes d'ocupació, formació, plans d'integració i igualtat, el nostre turisme i patrimoni, convenis o campanyes conjuntes amb les quals us convidem a totes i a tots a participar i a sentir-se part de les seues institucions.
Esperem que aquesta eina siga d'utilitat per a continuar millorant la nostra comarca. 

Perquè junts, i amb la vostra ajuda, serem més forts.

Eva Ángela Sanz

Presidenta de la Mancomunitat Horta Sud

 

Twitter      Facebook      Instagram