Actualitat
8 de maig de 2018

Les Fires de Comerç de l'Horta Sud, aparador dels programes de l'ACCO

Els tècnics i tècniques de l'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació (ACCO) han aprofitat les Fires de Comerç que han tingut lloc aquest cap de setmana a Benetússer i Mislata per a donar a conèixer el seu pla d'assessorament i creació d'empreses.

A Massanassa, des del passat 5 d'abril i fins a finals de maig segueix en marxa el programa d'inserció laboral promogut des de la Unitat Comarcal del ACCO. Mentre que a Alfafar s'estan impartint tallers d'alfabetització digital.
?L'ocupació i les noves oportunitats són la nostra prioritat. Hem engegat el ACCO que portava 5 anys sense funcionar. En 2018, el ACCO està ja totalment consolidat i les tècniques i tècnics recorren la comarca de l'Horta Sud impartint els diferents programes i projectes, així com assessorant a totes aquelles persones que volen emprendre? assenyala Carlos Fernández Bielsa, president del ACCO i de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

D'altra banda, més de 300 persones han participat en l'I Fòrum per al foment de l'ocupació de Picassent (FOPIC), impulsat per la Regidoria de Formació, Ocupació i Promoció Econòmica. Entre elles, usuaris del programa d'inserció laboral de la Unitat Comarcal del ACCO de les localitats d'Alcàsser i Picassent. Les jornades han resultat un important punt de trobada entre empreses que cerquen cobrir llocs vacants i persones que cerquen accedir al món laboral.

El programa explicava també amb els tallers Supera amb èxit el procés de selecció, a càrrec d'Andrés Martínez, AEDL comarcal de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud; Xarxes Socials per a la recerca del emplo, a càrrec de Juan Corencia, del Servef de Silla; Descobreix el nou Servef t'ajuda a trobar treball, a càrrec de Maria Pellicer, també del Servef de Silla, i Les emocions en el procés de recerca de treball, a càrrec de Jose Ángel Traver, de Fundació Florida.