Actualitat
7 de novembre de 2018

La Mancomunitat aprova per unanimitat el pagament que permetrà la continuïtat de La Unión

El plenari celebra la solución adoptada per Conselleria que desbloquejarà la situació del centre

El plenari extraordinari de la Mancomunitat de l'Horta Sud s'ha reunit hui per a votar de nou l'alçament del reparo que desbloquejara la situació del Col.legi d'Educació Especial La Unión, de Torrent. Tots els partits han votat la retirada d'esta mesura que impedia el pagament al centre, per al seu normal funcionament, després que finalment la Conselleria anunciara el desbloqueig burocràtic del mateix.

I és que han estat nombroses les sol.licituds de reunions, i propostes de solució, fins que la Conselleria d'Educació fera l'anunci més esperat. En les properes setmanes se signarà un conveni plurianual que permetrà licitar el contracte del servici per a diversos anys, cosa que ?donarà continuïtat i tranquilitat als treballadors, professors, pares i mares d'un centre tan important com és La Unión?, declarava el president de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Tots els partits han celebrat la nova situació i el president, Carlos Fernández Bielsa destacava en nom de tots que ?la solució per fi està sobre la taula i la proposta de la Conselleria és fer cas a la Mancomunitat?. Així, a finals de l'any actual o principis del vinent quedarà solucionat el nou contracte de La Unión, ?gràcies a l'esforç dels tècnics i tècniques  d'esta casa?.