Presidència

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de la Mancomunitat de l'Horta Sud. Una comarca formada per 454.868 habitants, en 20 municipis germans, que formen un territori amb gran projecció i una de les principals àrees metropolitanes. 

Si estàs llegint estes línies potser et preguntes per a què serveix una Mancomunitat i què és l'Horta Sud. La resposta és senzilla, aquesta institució treballa per a coordinar serveis, campanyes, plans i idees, per i per als ajuntaments que conformem aquesta gran comarca. Estalviem costos i optimitzem recursos per a ajudar, finalment, a millorar la vida dels veïns i veïnes.

Junts volem fer del nostre espai un lloc millor. Perquè l'Horta Sud és un territori extraordinari del qual podem i devem sentir-nos orgullosos, i en el qual cada vegada més gent vol viure i conviure.

En aquesta web intentarem millorar i acostar el servei públic a la ciutadania. Trobaràs ofertes d'ocupació, formació, plans d'integració i igualtat, convenis o campanyes conjuntes amb les quals convidem a tots i a totes a sentir-se partícips de les seues institucions.

Esperem que esta eina siga d'utilitat per a continuar millorant la nostra comarca. Comptem amb tots i totes. 

Perquè junts som més forts.


Carlos Fernández Bielsa

President de la Mancomunitat Horta Sud