Actualitat
16 d'abril de 2014

La Mancomunitat impartix a Catarroja un taller per a ajudar els veïns a situar-se en el mercat laboral

La xarrada es repetirà el pròxim 30 d'abril en la seu de la Mancomunitat situada en Torrent.


Ajudar els veïns de Catarroja a situar-se en el mercat laboral, conéixer les claus perquè l'ocupació els trobe i convertir-los en el candidat 5 estreles són els principals objectius del taller que ha impartit la Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud en esta localitat.


Els assistents han trobat en esta jornada les fórmules per a reforçar i motivar la seua busca d'ocupació, on s'han explicat les 5 claus per a trobar treball: Talent; competències; actitud i valors; xarxa de contactes i suports; full de ruta, projecció i estratègia.


Durant la sessió, celebrada a principis de setmana en la Casa de la Cultura, es va parlar també dels requisits que ha de complir un candidat 5 Estreles. En este sentit, es va insistir en la necessitat de treballar la resilencia ja que un candidat 5 estreles es mesura per la seua capacitat de superació, des de l'esforç i aprenentatge constant, el coratge de remuntar davant del fracàs i la frustració.


Una vegada complit amb les 5 claus, ja ens hem convertit en el perfecte candidat per a desenrotllar el nostre potencial en el mercat laboral 2.0; crear la nostra marca personal i professional; emprendre i intraemprendre.


Continuant amb esta ronda de tallers itinerants posada en marxa per la Mancomunitat a fi d'acostar la formació i assessorament als veïns de la comarca, s'impartirà a Catarroja la xarrada "Desenrotlla el teu potencial per a busca d'ocupació 2.0", dimarts que ve 29 d'abril de 10 a 13 hores en la Casa de la Cultura (C/ Esteve Paluzié) . El 12 de maig tindrà lloc el taller "Linkedin perquè l'ocupació et trobe", de 15.30 a 18.30 hores en el Centre Internet (C/ Llotgeta,1) . 


Per al mes de juny estan tancades les xarrades "Descobrixl'emprenedor que portes dins", que tindrà lloc el 4 de juny de 10 a 13 hores en la Casa de la Cultura (C/Esteve Paluzié,2) i l'11 de juny "El meu pla d'empresa en una imagen" també de 10 a 13 hores en la Casa de la Cultura de Catarroja.