Actualitat
4 de juny de 2014

La Mancomunitat es desplaça a Catarroja per a impartir un cicle de tallers gratuïts enfocats a comerciants i a emprenedors

La presidenta, Soledad Ramón, ha assistit a la sessió dirigida als comerciants de localitat de l'Horta Sud amb l'objectiu de recolzar-los perquè puguen ser cada vegada més competitius.La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud inicia a Catarroja diferents tallers de formació gratuïta dirigits al sector comercial. La presidenta, Soledad Ramón, ha volgut acompanyar hui els veïns en la sessió dirigida a millorar l'estratègia comercial, on els assistents han conegut algunes de les ferramentes i claus necessàries que els ajudaran a ser més competitius en els seus negocis. "Cómo ser un comerç 5 estrellas" és el títol d'este taller que la Mancomunitat ha impartit esta vesprada en la sala multiusos de l'Ajuntament de Catarroja. Durant esta jornada, els comerciants han pogut conéixer les claus per a definir una bona estrategia empresarial, orientada al client i així obtindre éxit en les seues vendes.


Així mateix, al matí ha tingut lloc una primera sessió amb "Descubre l'emprenedor que portes dentro", dirigida en esta ocasió als veïns interessats a desenrotllar les seues habilitats emprenedores. Mitjançant esta activitat els assistents poden descobrir el seu talent, allò que els diferencia i els passos que necessiten per a aconseguir l'èxit. Per la seua banda, la Mancomunitat impartirà també a Catarroja "Mi pla d'empresa en una imagen", que es realitzarà l'11 de juny, de 10.00 a 13.00 hores, en la Casa de la Cultura. La jornada busca orientar totes aquelles persones en la utilitat del Pla d'Empresa, com a instrument bàsic per a la posada en marxa del projecte empresarial. 


Segons la presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón, este cicle de tallers "té com a objectiu fonamental oferir als veïns noves ferramentes per a millorar la seua situació laboral i, per tant, també l'economia local, fet essencial perquè comerciants i emprenedors de la nostra comarca puguen enlairar en estos temps de recuperació económica".


En concret, es tracta de tallers enfocats als desocupats de la comarca, així com al sector del comerç o de l'emprendimiento que la Mancomunitat està realitzant de forma itinerant pels distints municipis de l'Horta Sud i en la seua seu de Torrent (calendari en l'apartat d'agenda de la web: www.mancohortasud.es) .


Poden accedir a estos cursos gratuïts tots els veïns de la comarca que estiguen interessats en millorar la seua formació a l'hora de buscar ocupació, de posar en marxa un negoci, de millorar la seua estratègia comercial o de conéixer les claus per a aconseguir el seu èxit empresarial.